У Пущі-Водиці відремонтували будівлі інтернату, пошкоджені обстрілами рф

У Пущі-Водиці відремонтували будівлі інтернату, пошкоджені обстрілами рф

Укрінформ
У Пуща-Водицькому психоневрологічному інтернаті відремонтували будівлі, пошкоджені обстрілами російських військ у березні.

Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу КМДА.

«У березні ракета із російської реактивної залпової системи влучила по території Пуща-Водицького психоневрологічного інтернату. Внаслідок обстрілу було пошкоджено господарські будівлі та морг, які відновила благодійна організація Global Empowerment Mission», – йдеться у повідомленні.

За словами Хонди, за день до обстрілу було евакуйовано більше 300 підопічних закладу, тож ніхто не постраждав. Тоді було пошкоджено кілька господарських будівель, які потрібно було відновити до настання холодів.

У Пущі-Водиці відремонтували будівлі інтернату, пошкоджені обстрілами рф / Фото: КМДА

Заступниця голови КМДА зазначила, що силами фонду відновлені слюсарна майстерня, морг, теплиця, замінено вікна та перекрито пошкоджений дах на житлових корпусах.

Усе це було зроблено за місяць.

У свою чергу представник благодійного фонду GEM Андрій Негрич зауважив, що фонд готовий і надалі працювати над відновленням пошкоджених об’єктів у Києві.

Силами фонду в Україні вже відновили більше 20 об’єктів, серед яких є школи та амбулаторії. На відновлення Пуща-Водицького психоневрологічного інтернату фонд витратив більше одного мільйона гривень.

Читайте також: Ворог обстріляв з артилерії психоневрологічний інтернат під Києвом

Глобальна місія розширення прав і можливостей є некомерційною організацією, заснованою в 2011 році як перша відповідь на глобальні катастрофи.

На сьогодні GEM підтримує місії у 40 країнах. В Україні організація займається як постачанням гуманітарної допомоги, так і відновленням об’єктів інфраструктури, які постраждали внаслідок бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-