Київ подякував громадянам за виготовлення протитанкових «їжаків» для оборони

Київ подякував громадянам за виготовлення протитанкових «їжаків» для оборони

Укрінформ
У столиці вручили Подяки Київського міського голови громадянам, які долучились до виготовлення протитанкових «їжаків» для оборони міста.

Як передає Укрінформ, про це інформує Офіційний портал Києва.

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв вручив Подяки Київського міського голови громадянам, які долучились до виготовлення протитанкових «їжаків» для столиці. Для оборони міста спільними зусиллями було виготовлено більше 600 металевих загороджень, йдеться у повідомленні.

Пантелеєв від імені керівництва міста висловив вдячність кожному, хто долучився до цієї роботи на запит представників Збройних Сил України і зробив свій внесок у зміцнення оборони Києва, хто з перших днів війни щоденно брав участь у створенні конструкцій, що дали змогу не впустити ворожу техніку на вулиці столиці.

Читайте також: Тероборона закликає киян дотримуватися комендантської години

«Представники бізнесу, центральних органів влади, інженери, менеджери, пенсіонери – всі стали до спільної роботи: пошуку матеріалів, його транспортування, виготовлення «їжаків» тощо», – наголосив Пантелеєв.

Заступник голови КМДА також висловив переконання, що спільна робота в оборонному напрямку продовжиться для виконання інших завдань.

Як повідомлялося, відремонтовано пошкоджений вибухом під час російської окупації міст між Черніговом та Києвом.

Фото: Christopher Furlong/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-