Тероборона закликає киян дотримуватися комендантської години

Тероборона закликає киян дотримуватися комендантської години

Укрінформ
Бійці 112-ї бригади Територіальної оборони Збройних сил України закликають киян не розслаблятися та виконувати вимоги воєнного стану.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

"Київ під надійним захистом 112 бригади ТРО ЗСУ: бійці готові до будь-якого розвитку подій. Частина військових підрозділів залишається і несе бойове чергування на своїх укріплених рубежах оборони Києва. Пліч-о-пліч зі 112 бригадою ТРО ЗСУ на київському напрямку стоять інші підрозділи Збройних сил України і сил оборони України. Військовослужбовці, які не залучені до бойового чергування, щоденно проходять тренування і бойову підготовку», - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Кулеба назвав умову, за якої білоруська армія може вступити у війну

Киян закликають дотримуватися комендантської години, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, відмовитися від відвідування лісових масивів, адже там можуть залишатися військові позиції.

Жителям передмістя рекомендують завчасно виїжджати на роботу, оскільки можна потрапити у затор під час перевірки документів на блокпосту.

Як повідомляв Укрінформ, 22 червня командувач угруповання сил і засобів оборони Києва Олександр Павлюк поінформував, що у разі загострення обстановки навколо Києва будуть негайно відновлені вибухові інженерні загородження на оборонних рубежах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-