«Ворог сатаніє і хоче нас залякати» - Кличко прокоментував атаки рф на Київ

«Ворог сатаніє і хоче нас залякати» - Кличко прокоментував атаки рф на Київ

Відео
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко закликав жителів столиці під час російських ракетних атак дотримуватися елементарних правил, які можуть зберегти життя.

Як передає Укрінформ, про це Кличко повідомив у Телеграмі.

"Ворог сьогодні знову атакував столицю. російські варвари і надалі запускають ракети в житлові будинки, в дитячі садочки. Ворог сатаніє і хоче нас залякати, посіяти паніку та зневіру", - наголосив мер Києва.

Кличко закликав не втрачати пильності та дотримуватися елементарних правил, які можуть зберегти життя.

Читайте також: G7 має посилити санкції проти рф після обстрілу Києва - Єрмак

"Коли чуєте сигнал тривоги, - не нехтуйте своєю безпекою - спускайтеся в укриття. Не публікуйте відео та фото одразу після вибухів. Поки працюють рятувальники, дочекайтеся офіційної інформації. Ми її надаємо оперативно. Разом і згуртовано ми вистоїмо і переможемо", - наголосив Кличко.

Читайте також: Ракетний удар по Києву: одна людина загинула, четверо – у лікарні

Як повідомляв Укрінформ, вранці 26 червня росіяни завдали ракетних ударів по Києву. За даними Офісу генерального прокурора, ракетними ударами пошкоджено 9-поверховий житловий будинок у Шевченківському районі міста і прилеглу інфраструктуру. У будинку сталося загоряння із частковим руйнуванням 7, 8 та 9 поверхів. За попередніми даними, одна людина загинула. Госпіталізовано чотирьох постраждалих, у тому числі жінку та її дитину, врятованих з-під завалів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-