Посол Британії вшанувала пам’ять загиблих українців біля ушкодженого російською ракетою будинку

Посол Британії вшанувала пам’ять загиблих українців біля ушкодженого російською ракетою будинку

Укрінформ
Посол Великої Британії Мелінда Сімонс вшанувала пам'ять загиблих українців в одному з районів Києва, куди нещодавно влучили ракети окупанта.

Як передає Укрінформ, про це дипломат повідомила у Твітері.

«У День перемоги в Європі я думаю про родини, які втратили близьких у Другій світовій війні, та про українців, які зараз знову борються за цінності вільного світу на передовій. Вшанувала пам'ять загиблих українців в одному з районів Києва, куди недавно влучили російські ракети», - написала Сіммонс.

Пізніше посол Британії поінформувала, що відвідала імпровізований меморіальний майданчик на Майдані, де встромленими у траву українськими прапорцями з іменами вшановано пам’ять іноземців, які загинули внаслідок російського вторгнення.

Читайте також: Естонські рятувальники вшанували пам'ять 33 загиблих українських колег

Як повідомлялося, 28 квітня під час перебування у столиці України Генерального секретаря ООН Антоніу Гуттереша російські війська завдали удару по Шевченківському району Києва, внаслідок якого загинула журналістка, продюсер «Радіо Свобода» Віра Гирич.

24 лютого президент рф володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-