Київ в умовах воєнного стану: поради тим, хто повернувся

Київ в умовах воєнного стану: поради тим, хто повернувся

Укрінформ
Столиця має жити в умовах війни, наголошують у Київській міській військовій адміністрації.

Як передає Укрінформ, про це КМВА повідомляє у Телеграмі.

Як ідеться у повідомленні, "кількість людей, що прибувають до Києва зменшилася. Якщо місяць назад це було до 50 тисяч, то зараз це до 20 тисяч".

У КМВА підкреслюють, що місто повинне жити в умовах війни.

Військова адміністрація вжила заходів із забезпечення пересування містом. Щодня вводяться нові маршрути громадського транспорту, функціонує метрополітен з інтервалом 10-15 хвилин руху поїздів, і на кожній станції є графік руху.

Читайте також: У Києві планують відновити плату за проїзд у громадському транспорті

"Ми робимо усе можливе, аби розвантажити місто", - зазначають у КМВА та закликають киян віддавати перевагу у користуванні саме громадським транспортом, аби не створювати затори й економити пальне, необхідне для функціонування критичних інфраструктур міста і військових.

Читайте також: Киян закликають без зайвих потреб не пересуватися містом

У військовій адміністрації вкотре закликають "тих, хто може – не повертатися, особливо це стосується жінок із дітьми, людей похилого віку, студентів. Ми рекомендуємо громадянам як можна менше переміщатися та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги".

Читайте також: У Києві не виключають нових авіаційних і ракетних ударів

Як повідомляв Укрінформ, Київська міська військова адміністрація закликала жителів столиці бути обачними і не спілкуватися із невідомими людьми. За даними КМВА, з початку російської агресії на території Києва затримано 319 членів диверсійно-розвідувальних груп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-