У Києві планують відновити плату за проїзд у громадському транспорті

У Києві планують відновити плату за проїзд у громадському транспорті

Укрінформ
Київська міська рада на засіданні планує прийняти рішення про відновлення оплати за проїзд у громадському транспорті.

 Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ повідомив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

"Що стосується платного проїзду, ми його зробили безкоштовним на період практично евакуації і роботи міста в обмеженому режимі. Сьогодні йде мова, і це питання буде розглядатися на черговій сесії Київської міської ради, про те, що відновити сплату за проїзд у громадському транспорті, через те, що збільшується кількість цього громадського транспорту, люди виходять на роботу і вони також потребують заробітної платні і відповідно сам транспорт потребує розхідних матеріалів, у тому числі і пального, потрібно сплачувати за електрику", - розповів Поворозник.

За його словами, неможливо повністю відмовитися від планів щодо підвищення тарифів.

"Місто поки що не приймало рішення по підняттю тарифів. Я нагадаю, міським головою було прийнято рішення в кінці минулого року про те, що до кінця опалювального сезону ніяких рішень по підняття тарифів підніматися не буде. З початком війни ми не будемо повертатися до цього питання. Тарифи на проїзд залишаються старі, ті, які були", - сказав Поворозник.

Читайте також: Киян закликають без зайвих потреб не пересуватися містом

Як повідомлялося, з першого дня повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну 24 лютого комунальний громадський транспорт почав працювати безоплатно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-