У Києві проводять слідчі дії з жителями Оболонського району, які постраждали від обстрілів рф

У Києві проводять слідчі дії з жителями Оболонського району, які постраждали від обстрілів рф

Укрінформ
У Києві правоохоронці проводять слідчі дії з жителями Оболонського району, які постраждали від російської агресії.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська прокуратура повідомляє у Телеграмі.

Органи столичної прокуратури продовжують збирати інформацію про потерпілих та зруйновані об’єкти у Києві внаслідок збройної агресії російської федерації.

Прокурори Оболонської окружної прокуратури спільно зі співробітниками Оболонського УП ГУНП у м. Києві у складі слідчо-оперативних груп організували збір доказів агресії рф на території Оболонського району.

Прокурори здійснюють процесуальне керівництво у кримінальних провадженнях, розпочатих за фактами порушень законів та звичаїв війни, у ході яких фіксуються випадки руйнування житлових та приватних будинків, шкіл і дитсадків, приватного та комунального транспорту тощо.

Також правоохоронці встановлюють та допитують безпосередніх свідків і потерпілих.

Слідчі дії сьогодні правоохоронці провели на території Пущі-Водиці, яка зазнала руйнувань.

Читайте також: «Загроза обстрілів Києва залишається»: Кличко просить не поспішати з поверненням

Правоохоронці закликають жителів Оболонського району столиці, життю, здоров‘ю та майну яких було спричинено шкоду, повідомити про такі факти окружну прокуратуру.Для узгодження проведення слідчих дій потерпілим слід телефонувати за телефоном: 097-678-51-19, щодня з 10:00 до 18:00.

У прокуратурі нагадують, що якщо при проведенні оглядів та фіксації ушкоджень об’єктів інфраструктури виявлено боєприпаси та інші вибухонебезпечні предмети, відповідна інформація передається фахівцям Державної служби з надзвичайних ситуацій для розмінування.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві за 40 днів загинули 89 мирних людей, серед них чотири дитини, поранені 398 осіб, серед них 20 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-