«Загроза обстрілів Києва залишається»: Кличко просить не поспішати з поверненням

«Загроза обстрілів Києва залишається»: Кличко просить не поспішати з поверненням

Відео
Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко закликає киян зачекати з поверненням до столиці, оскільки загроза обстрілів міста залишається ймовірною.

Про це він сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Хто ще не вирушив додому, звертаюся до вас: будь ласка, трохи зачекайте, бо залишається ймовірною загроза обстрілів нашого міста. А киян, які зараз перебувають у місті, закликаю бути обережними і не нехтувати сигналами тривоги. Будь ласка, дотримуйтесь правил комендантської години», - сказав Кличко.

Він висловив сподівання, що ворог полишив спроби захопити Київ, наголосив, що слід бути готовими до всіх можливих сценаріїв.

Читайте також: У Києві за час вторгнення рф загинули 89 людей, пошкоджені 167 будинків

«Тому продовжуємо обороняти столицю. Працювати, допомагати тим, кому потрібна допомога в підтримка. Ми разом вистоїмо, і разом переможемо», - сказав міський голова.

Кличко зазначив, що зараз у столиці відкривається все більше кав‘ярень, крамниць, СТО, інших приватних підприємств. Працюють усі системи життєзабезпечення міста, підприємства критичної інфраструктури. Комунальні служби столиці розпочали весняне прибирання і благоустрій міста. У місті поступово запускають все більше маршрутів громадського транспорту.

Читайте також: Авіаудари, касетні бомби і тортури: у Бучі і Бородянці документують воєнні злочини рф

Міський голова нагадав, що метрополітен поновив рух поїздів через Південний міст. Також відновлено рух швидкісного трамваю на Борщагівській лінії.

Як повідомлялося, у Києві за 40 днів повномасштабного російського вторгнення загинули 89 осіб, серед них чотири дитини, поранені були 398 осіб, серед них 20 дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-