ЗСУ не послаблюють оборону Києва попри маневри російських військ - Міноборони

ЗСУ не послаблюють оборону Києва попри маневри російських військ - Міноборони

Укрінформ
Часткове відведення росією своїх військ на Київщині та Чернігівщині не дає підстави зменшувати оборону столиці та інших міст.

Про це на брифінгу в Українському медіа-центрі сказав речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає кореспондент Укрінформу.

"Станом на зараз ми спостерігаємо, що російські підрозділи частково відводяться з території Київської, Чернігівської областей. Разом з тим, що саме у ворога є на меті - ми в подальшій перспективі прогнозувати не можемо, і це не дає нам підстави зменшувати рівень оборони наших міст, в тому числі і столиці. Ми маємо бути готовими до будь-якої ситуації”, - сказав Мотузяник.

За його словами, станом на зараз сил та засобів у рф для штурму Києва недостатньо.

"Як буде в подальшому - час покаже", - зазначив речник Міноборони.

Як повідомлялося, 29 березня після завершення раунду перемовин української та російської делегацій у Стамбулі голова делегації рф Володимир Мединський заявив, що російська армія кардинально скоротить наступ на Чернігівському та Київському напрямках.

Пізніше секретар РНБО Олексій Данілов сказав, що росія проводить передислокацію на Київщині та Чернігівщині, перекидаючи частину ворожих військових з цих напрямків на схід України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-