Маляр про столицю: оборона Києва триває щосекунди

Маляр про столицю: оборона Києва триває щосекунди

Укрінформ
Українські воїни відбивають наступ на Київ щосекунди.

Про це заявила заступник міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі українських телеканалів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми завжди відкрито говорили про те, що основна ціль ворога – Київ. І попри те, що оборона Києва сьогодні у міцних руках і сьогодні ми тримаємо під захистом і Київ, і область, ворог все одно намагається постійно проводити наступальні операції, і бої тривають постійно», - сказала Маляр.

Вона зазначила, що це постійна динаміка і, з одного боку, в цій динаміці є позитивне просування українських військ, з іншого, є ділянки, на яких дуже складно сьогодні відбивати наступ.

«Тому загалом ми можемо просто констатувати, що на сьогодні ворогу не вдалося ні захопити Київ, ні оточити Київ. Але оборона Києва триває щосекунди», - наголосила заступник міністра оборони.

24 лютого 2022 року путінська росія розпочала новий етап війни проти України, здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та селищ. На боротьбу із загарбниками піднявся весь народ України, її Збройні сили та Сили територіальної оборони зупинили наступ ворога та завдають йому великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-