Київ відновлює звичне життя: до міста навіть повернулися затори

Київ відновлює звичне життя: до міста навіть повернулися затори

Укрінформ
Звичне життя у Києві в міру можливостей відновлюється, бізнес відкривається в міру своєї затребуваності. 

Як повідомляє Укрінформ, про це сказав перший заступник міського голови Києва Микола Поворозник в ефірі всеукраїнського телемарафону.

«З позавчорашнього дня запустили роботу таких собі міні-ринків – виїжджаємо у великі житлові квартали з продуктами першої необхідності, щоб можна було придбати неподалік місця проживання. Також працюють торговельні мережі, великого дефіциту немає, звичайно, немає і різнобарв’я, але товари першої необхідності там є. Так само і першочергові ліки є в аптеках. Бізнес відкривається в міру своєї затребуваності. Наприклад, відкрилися перукарні, бо є розуміння, що людям треба постригтися. Відчиняються невеликі магазини з одягом», - розповів Поворозник.

Також, за його словами, на дорогах міста з’явилося багато машин, і навіть повернулися звичні для мегаполіса затори.

Водночас Поворозник нагадав, що у столиці й надалі діє комендантська година з 20:00 до 7:00, коли кияни мусять встигнути впоратися з усіма своїми справами.

Як повідомлялося, ЗСУ відкинули ворога на 70 км від Києва, позбавивши його можливості гарматних обстрілів міста, проте залишається небезпека ракетних та авіаційних ударів.

З 24 лютого триває російське вторгнення до України. Агресор обстрілює та руйнує ключові об'єкти інфраструктури, житлові квартали українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-