Подоляк: Київ - символ українського спротиву і стоятиме у війні з рф до кінця

Подоляк: Київ - символ українського спротиву і стоятиме у війні з рф до кінця

Відео
Укрінформ
Столиця України, символ українського спротиву – місто Київ триматиме оборону і стоятиме до кінця у війні з російською федерацією.

На цьому наголосив радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк у відеозверненні, оприлюдненому в Твітері, передає кореспондент Укрінформу.

"Шістнадцятий день війни. Шістнадцять днів російська федерація знищує наші міста і села. Зрозуміло, що вони продовжуватимуть це робити, тому що нічого, крім того, як знищувати, вони не вміють. Вони не можуть повірити в те, що Україна набагато сильніша, ніж вони думали <…> Київ – це символ спротиву <…> Київ – символ України - буде до кінця стояти і точно не віддасть Україну ворогові. Вони мають це зрозуміти", – наголосив Подоляк.

Радник керівника ОП розповів, що вирушив перевірити, як українські захисники готуються тримати оборону на київських блокпостах. В описі до відеозвернення він поінформував: "Хлопці на блокпостах заряджені, зосереджені та професійні".

Окрім того, Подоляк запевнив, що воєнно-політичне керівництво України залишається і залишатиметься в Києві. Він закликав українців не зважати на пропагандистські закиди росії щодо ймовірного виїзду українських посадовців за кордон.

Раніше Служба безпеки України повідомила, що російські загарбники розуміють, що Київ їм не взяти. Такий висновок зроблено із перехопленої СБУ розмови нападників, які намагалися захопити українську столицю через Бородянку.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-