Комендантську годину у Києві не запроваджуватимуть - Кличко

Комендантську годину у Києві не запроваджуватимуть - Кличко

Відео
Укрінформ
В рамках дії надзвичайного стану у Києві не запроваджуватимуть комендантську годину, а всі об'єкти критичної інфраструктури візьмуть під охорону.

Про це сказав під час брифінгу мер Києва Віталій Кличко щодо того, якими будуть обмеження та особливості запровадження надзвичайного стану в Києві, передає кореспондент Укрінформу.

"Комендантська година в столиці не встановлюється, але пересуваючись містом, кожному потрібно завжди мати при собі документ, що посвідчує особу, будуть взяті під охорону всі об'єкти критичної інфраструктури", - сказав Кличко.

Читайте також: В ОП пояснили різницю між воєнним і надзвичайним станом

Також посилять охорону та обмежать доступ до приміщень всіх органів влади, розташованих в столиці.

"Робота дискотек, клубів та закладів громадського харчування дозволяється від 7 ранку до 23 години", - сказав Кличко.

Мер також зауважив, що на всіх основних в'їздах в місто працюватимуть контрольно-пропускні пункти, також у місті посилять кібербезпеку офіційних сайтів органів місцевої влади та стратегічних установ та організацій.

Читайте також: Стефанчук пояснив, навіщо в Україні потрібно запроваджувати надзвичайний стан

"Особливий контроль запровадять за пасажирами на міських вокзалах та в аеропорту "Київ" імені Сікорського. Патрулювати вулиці, громадські місця, громадський транспорт правоохоронцям допомагатиме муніципальна охорона, особлива увага буде приділена безпеці навчальних закладів", - сказав мер.

Він також закликав киян поводитись спокійно, але в умовах загрози необхідно бути пильними та згуртованими, дотримуватися правопорядку.

"Ми повинні підготуватись у будь-який момент захищати свої домівки родини, місто і країну - всі разом", - резюмував Кличко.

Читайте також: Рада визначила, як працюватиме під час надзвичайного чи воєнного стану

Як повідомляв Укрінформ, 23 лютого Верховна Рада затвердила указ Президента України Володимира Зеленського щодо запровадження від 00 годин 00 хвилин 24 лютого 2022 року надзвичайного стану на території всієї України, окрім Донецької та Луганської областей, строком на 30 діб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-