Київ - у п’ятірці «найінстаграмніших» міст з об’єктами ЮНЕСКО

Київ - у п’ятірці «найінстаграмніших» міст з об’єктами ЮНЕСКО

Укрінформ
Київ із Софійським собором посів четверту позицію у п’ятірці найінстаграмніших міст з об’єктами ЮНЕСКО.

Як передає Укрінформ, про це міністр культури та інформаційної політики України Олександр Ткаченко повідомляє у Телеграмі.

«Наша столиця із Софією Київською посіла 4 позицію й опинилась у 5-ці найінстаграмніших місць з об’єктами ЮНЕСКО», - повідомив Ткаченко.

За його словами, йдеться про рейтинг креативного ресурсу Design Bundles.

«Всього для складання рейтингу проаналізували 145 найпопулярніших міст і визначних пам'яток, які належать до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, підрахувавши скільки разів їх позначали в Instagram. І ми потрапили у п’ятірку лідерів з результатом понад 22 млн відміток», - наголосив Ткаченко.

Він зауважив, що Софія Київська опинилась у п’ятірці із Колізеєм, фонтаном Треві та Пантеоном у Римі, з монументом Христа-Спасителя у Ріо-Де-Жанейро та лагуною у Венеції.

«Тож результат гідний. А після «Великої реставрації» Софії Київської, впевнений, туристів та дописів про красу й історію пам’ятки ще побільшає», - зазначив Ткаченко.

Як повідомляв Укрінформ, у Міністерстві культури та інформаційної політики планують у наступному році охопити 100 об’єктів культурної спадщини програмою «Велика реставрація».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-