Заступник Кличка заявив, що його покликали на РНБО замість мера

Заступник Кличка заявив, що його покликали на РНБО замість мера

Укрінформ
Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник заявив, що до нього зателефонували з Офісу Президента та запросили на засідання РНБО.

Як передає Укрінформ, про це Поворозник написав у себе на сторінці у Фейсбуці.

"Дізнавшись, що Віталій Кличко не зможе бути присутнім на засіданні РНБО, з Офісу Президента зателефонували мені. І запросили на засідання. Втім, коли я прийшов в Офіс, мені сказали, що моя присутність вже не потрібна", - повідомив Поворозник.

Читайте також: Зеленський увів у дію низку рішень РНБО

Як повідомлялося, Київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що йому зателефонували з Офісу Президента і запросили на сьогоднішнє засідання РНБО. Кличко відмовився, оскільки поїхав в робочу поїздку на Чернігівщину.

Президент Володимир Зеленський доручив секретарю Ради національної безпеки і оборони Олексію Данілову організувати проведення засідання РНБО 20 серпня.

Пресслужба Офісу Президента анонсувала брифінг у п'ятницю ввечері за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони.

Раніше Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що РНБО може розглянути усунення його з посади голови КМДА.

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков повідомив, що у порядку денному засідання РНБО, яке відбудеться у п'ятницю, попередньо немає питання про усунення голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-