У Києві водій погрожував зброєю, аби проїхати в перекриту через репетицію параду зону

У Києві водій погрожував зброєю, аби проїхати в перекриту через репетицію параду зону

Укрінформ
У столиці затримали водія, який вирішив продемонструвати патрульним зброю, щоб проїхати у перекриту через репетицію параду військ зону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці Патрульна поліція України.

“Водій автомобіля Volkswagen проігнорував вимоги патрульних про заборону проїзду. Доїхавши до перехрестя вулиць Великої Васильківської та Саксаганського, чоловік знову натрапив на перекриття, а тоді демонстративно дістав предмет, схожий на зброю, та перезарядив його на очах у поліцейських”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві побили та застрелили перехожого

На наступному перехресті транспортний засіб зупинили патрульні, чоловіка затримали та роззброїли.

Як уточнили у пресслужбі Національної поліції, правоохоронці поспілкувалися зі свідками та очевидцями події, а також переглянули відео з камер відеонагляду.

Порушником виявився уродженець Чернігівської області, 2000 року народження. Його затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події правоохоронці вилучили травматичний пістолет.

Читайте також: У Голосіївському районі столиці сталася бійка зі стріляниною

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Слідчі готують затриманому повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві на вулиці Хрещатик та площі Майдан Незалежності провели першу репетицію параду військ до Дня Незалежності України. Рух деякими вулицями столиці був ускладнений.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-