У Голосіївському районі столиці сталася бійка зі стріляниною

У Голосіївському районі столиці сталася бійка зі стріляниною

Фото, відео
Укрінформ
У Києві поліцейські затримали чоловіка за конфлікт зі стріляниною у Голосіївському районі.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зазначається, що у четвер, 12 серпня, до поліції Києва на спецлінію 102 надійшов виклик про бійку та стрілянину на вулиці Маршала Конєва.

Правоохоронці встановили, що біля закладу харчування між двома компаніями невідомих сталася бійка.

«Один із опонентів почав хаотичну стрілянину, після чого учасники інциденту втекли. На момент приїзду правоохоронців зловмисник, що влаштував стрілянину, перебував на місці події разом із опонентом, який під час штовханини отримав тілесні ушкодження, але від госпіталізації та написання заяви відмовився. Правопорушник знаходився у стані алкогольного сп'яніння та не зміг пояснити свої дії. Поліцейські виявили та вилучили 14 гільз для пристрою травматичної дії, магазин, імовірно, від пістолета та шість предметів, схожих на набої», - зазначив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Голосіївського управління поліції Петро Білаш.

Із автомобіля, на якому приїхав правопорушник, слідчі вилучили дозволи на зброю, велику кількість патронів різного калібру, предмети, схожі на автомат Калашникова та мисливські рушниці. Все вилучене відправили на проведення відповідних експертиз.

Читайте також: У Києві п’яний чоловік вдарив 17-річного ножем у живіт і намагався втекти

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це - уродженець Донеччини, 1986 року народження.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.

Правоохоронці також встановлюють інших учасників події та походження вилучених предметів.

Як повідомляв Укрінформ, 5 липня у Вишгороді Київської області правоохоронці затримали чоловіка, який стріляв біля адміністративної будівлі.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-