У Києві п’яний чоловік вдарив 17-річного ножем у живіт і намагався втекти

У Києві п’яний чоловік вдарив 17-річного ножем у живіт і намагався втекти

Укрінформ
У Києві правоохоронці повідомили про підозру і затримали чоловіка, який у стані алкогольного сп’яніння вдарив ножем у живіт 17-річного хлопця.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Поліція Києва.

До поліції від оперативного чергового муніципальної охорони надійшло повідомлення про те, що на Контрактовій площі неповнолітній внаслідок конфлікту з невідомим отримав ножове поранення.

Поліцейські встановили, що 17-річний хлопець разом із друзями перебував на вулиці. До компанії почав чіплятись чоловік напідпитку. У ході конфлікту порушник дістав з кишені ніж та вдарив ним юнака у живіт, після чого намагався втекти, однак його затримали працівники муніципальної охорони.

"Потерпілого із проникаючим пораненням живота лікарі доставили до медичного закладу, а 47-річного місцевого жителя поліцейські затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. У підозрюваного слідчі вилучили ніж, який в подальшому направили для проведення відповідної експертизи", - йдеться в повідомленні.

Відомості щодо події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі.

Читайте також: Чоловік з ножем поранив двох поліцейських і соціального працівника у Лондоні

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину. Слідчі готують клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, 4 серпня поліція затримала уродженця Одещини, який із ножем нападав на дітей у Києві.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-