Прокуратура проводить обшуки в будівлі Київкомунсервісу

Прокуратура проводить обшуки в будівлі Київкомунсервісу

Укрінформ
У приміщеннях комунального підприємства «Київкомунсервіс» здійснюють обшуки працівники Подільської окружної прокуратури міста Києва. 

Про це повідомляє пресслужба КМДА, передає Укрінформ.

"Обшуки проводять відповідно до ухвали Подільського районного суду міста Києва з метою відшукання та вилучення речей, предметів та документів, що мають значення речових доказів у рамках кримінального провадження, що стосується, зокрема, діяльності контрагентів комунального підприємства", - йдеться у повідомленні.

Працівники Київкомунсервісу надають усю необхідну інформацію та співпрацюють зі слідством.

Читайте також: Обшуки у справах Подільського мосту і шкільних меблів – прокуратура розкрила деталі

«Ці обшуки спрямовані не лише на дискредитацію конкретного підприємства, а й усієї столичної влади. Адже численні обшуки на комунальних підприємствах та у структурних підрозділах КМДА є явним системним тиском і політичною акцією, спрямованою на дестабілізацію роботи міського господарства», – наголосили в Київській міській державній адміністрації.

Як повідомлялося, у понеділок 16 серпня Київський міський голова заявив про системний, політично мотивований тиск на столичну владу та назвав це небезпечним прецедентом для всієї країни.

Читайте також: «Кличко, не відбирай у мене останнє»: під мерію прийшли власники МАФів

16 серпня пройшли обшуки у Департаменті транспортної інфраструктури Київської міськдержадміністрації, у замовника робіт та підрядника будівництва Подільського мосту.

Речниця прокуратури повідомила, що за результатами слідчих дій першому заступнику керівника КП «Дирекція з будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» та керівнику генпідрядної організації повідомлено про підозру у справі про спричинення збитків бюджету міста на суму понад 4,5 млн грн.

У провадженні щодо розкрадання коштів під час закупівлі шкільних меблів Печерською РДА, повідомлено про підозру керівнику підрядної організації у привласненні понад 450 тис. грн.

За результатами слідчих дій повідомлено про підозру начальнику КП ШЕУ Деснянського району м. Києва у розтраті бюджетних коштів під час виконання робіт з ремонту підземних переходів. Збитки місцевому бюджету експерти оцінили у понад чверть мільйона гривень

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-