Перед судом постане іноземець, який вбив чоловіка у центрі Києва

Перед судом постане іноземець, який вбив чоловіка у центрі Києва

Укрінформ
У Києві перед судом постане іноземець, який вбив чоловіка у підземному переході на Майдані Незалежності.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція Києва. 

Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що зловмисник, окрім вбивства, причетний до пограбування дівчини, хуліганських дій та крадіжки.

За інформацією правоохоронців, вбивство сталося 8 грудня минулого року. До поліції надійшло повідомлення про те, що у переході на Майдані Незалежності перехожі виявили чоловіка з ножовими пораненнями.

За фактом умисного вбивства поліцейські відкрили кримінальне провадження та розпочали пошуки підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину.

Ним виявився 44-річний громадянин іншої держави.

Читайте також: У Києві затримали жінку, яка пограбувала іноземного дипломата

Крім того, під час досудового розслідування була встановлена і доведена причетність правопорушника до пограбування дівчини, крадіжки з приміщення та скоєння хуліганських дій.

Фігуранту повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство), ч. 2 ст. 186 (грабіж), ч. 3 ст.185 (крадіжка), ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Обвинувальний акт скеровано до суду. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

Як повідомляв Укрінформ, 16 грудня 2020 року правоохоронці затримали громадянина Республіки Казахстан, який підозрюється у вбивстві чоловіка на Майдані Незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-