Кличко разом з військовими вшанував пам'ять полеглих під час Другої світової

Кличко разом з військовими вшанував пам'ять полеглих під час Другої світової

Фото
Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко разом із військовими Збройних сил України вшанували пам'ять полеглих під час Другої світової війни і привітали ветеранів із Днем перемоги над нацизмом. 

Як передає Укрінформ, про це Кличко поінформував у Телеграмі.

Урочистості з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у Києві / Фото: Геннадій Мінченко. Укрінформ

“Сьогодні, разом з ветеранами Другої світової, дітьми війни, ветеранами АТО/ООС та військовими Збройних сил України, вшанували пам'ять полеглих під час Другої світової війни. Та привітали ветеранів з Днем перемоги. Захід «Пам’ятаємо, перемагаємо!» традиційно відбувся на території Музею історії України у Другій світовій війні”, - зазначив Кличко.

За словами мера столиці, наразі у Києві мешкає більше 52 тисяч людей, яких торкнулася та страшна війна - це і ветерани, і члени їх родин, члени родин загиблих воїнів.

Читайте також: Кличко разом із ветеранами Другої світової поклав квіти на могилу Невідомого солдата

Він наголосив, що потрібно пам’ятати подвиг усіх, хто боровся за мир на нашій землі, за перемогу над нацизмом, і пам‘ятати ті страшні уроки історії, аби більше не допустити таких трагедій.

У неділю, 9 травня, в Україні відзначають День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-