Елітний клуб і ресторани: у Києві закрили порушників і оштрафували понад 80 людей

Елітний клуб і ресторани: у Києві закрили порушників і оштрафували понад 80 людей

Фото, відео
Укрінформ
За минулу добу правоохоронці Києва перевірили 793 об’єкти господарської діяльності з метою дотримання карантинних вимог і виявили 34 факти порушення. 

Як передає Укрінформ, про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

«Упродовж доби поліцейські перевірили 793 об’єкти та виявили 34 факти порушення карантинних вимог. Серед суб’єктів господарської діяльності розважальні заклади «Авалон», «Росток», «Редкая птица», ресторан «Голосіївський двір», які працювали попри заборону та приймали гостей. Поліцейські припинили роботу закладів, зафіксували факти порушення карантинних вимог та склали адміністративні матеріали на керівників та відвідувачів. За невиконання вимог статті 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення, на посадових осіб розважальних закладів поліцейські склали 15 протоколів, на відвідувачів - 81 постанову. Всього за добу було складено 34 протоколи та 209 постанов», - розповів начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

У поліції наголошують, що основне завдання правоохоронців – превентивна профілактично-роз’яснювальна робота серед громадян щодо необхідності дотримання карантинних обмежень. У разі, якщо громадяни відмовляються виконувати законні розпорядження працівників поліції та свідомо порушують карантинні обмеження, співробітники поліції притягують їх до відповідальності.

Як повідомлялося, з 5 квітня правоохоронці посилили контроль за дотриманням правил карантину. З метою перевірки карантинних обмежень працівники поліції Києва проводять моніторинг суб’єктів господарювання щодо дотримання протиепідемічних заходів фізичними та юридичними особами.

14 квітня Комісія з надзвичайних ситуацій Києва продовжила посилений карантин у столиці до 30 квітня.

Читайте також: Вихід Києва із «червоної» зони: стало відомо, коли ухвалять рішення

В Україні за минулу добу, 24 квітня, зареєстрували 7 930 нових випадків коронавірусної хвороби, летальних випадків - 231.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-