Вихід Києва із «червоної» зони: стало відомо, коли ухвалять рішення

Вихід Києва із «червоної» зони: стало відомо, коли ухвалять рішення

Укрінформ
Комісія з надзвичайних ситуацій Києва наступного тижня, можливо, у п'ятницю, на засіданні ухвалить рішення щодо продовження або ж скасування посиленого карантину у столиці.

Про це голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан сказав в ефірі телеканалу "Україна 24", передає кореспондент Укрінформу.

"Що стосується рішення про вихід повністю з локдауну, воно ухвалюватиметься у п'ятницю наступного тижня або протягом тижня на засідання комісії ТЕБ та НС», - сказав Рубан.

За його словами, загалом останнім часом у Києві показники інфікування коронавірусом зменшуються, але об'єктивно ситуацію можна буде оцінити щонайменше через кілька днів.

Читайте також: У Києві перевірили на дотримання карантину 6 тисяч закладів, але закрили тільки сім

Голова Держспоживслужби додав, що у період дії обмежувальних заходів у столиці складаються сотні протоколів на порушників щодня. «На жаль, у ТОПі порушників знаходять на сьогодні розважальні центри, щовечора закриваються такі суб'єкти. На другому місці знаходяться непродовольчі магазини, супермаркети, де здійснюють продаж непродовольчих товарів. І третє місце – це дитячі дошкільні заклади та школи, які попри карантинні обмеження працювали», - сказав він.

Читайте також: У Києві коронавірус пішов на спад, але смертність лишається високою – Кличко

Як повідомляв Укрінформ, у зв'язку зі зростанням захворюваності та смертності від коронавірусу Київ із понеділка, 5 квітня, запровадив суворіші обмеження. Проїзд у транспорті дозволений тільки за спецперепустками. 14 квітня Комісія з надзвичайних ситуацій Києва продовжила посилений карантин у столиці ще на два тижні, тобто до 30 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-