У Києві запустили анкетування щодо якості дистанційного навчання

У Києві запустили анкетування щодо якості дистанційного навчання

Укрінформ
Для того, щоб визначити найбільш вразливі місця дистанційного навчання, КНП «Освітня агенція міста Києва» запустила анкетування щодо задоволеності навчальним процесом для вчителів, учнів та їхніх батьків.
Як передає Укрінформ, про це заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський, повідомляє пресслужба Київради.
«Особисто перевірив, як проходить дистанційне навчання у столиці. Такі онлайн-візити дали можливість поспілкуватися з директорами, почути їхні думки та виявити найскладніші моменти як для учнів та вчителів, так і для батьків», – розповів Мондриївський.
Він зазначив, що міська влада знаходиться в постійному контакті з усіма учасниками освітнього процесу та готова підлаштовуватися під потреби кожного з них. А для того, щоб визначити найбільш вразливі місця дистанційного навчання, запущено анкетування щодо задоволеності навчальним процесом. Зверніть увагу, для учнів, батьків та вчителів анкети різні.
«Ми розуміємо, що від грамотно побудованого адміністрування залежить успішність навчання дітей, роботи вчителів і, найголовніше, спокій батьків. За підтримки міського голови Віталія Кличка разом Департаментом освіти і науки закликаємо активно долучатися до опитування. Нам потрібен зворотній зв’язок», – зауважив Мондриївський.
Він додав, що для міської влади наразі одне із пріоритетних завдань – навіть у таких складних умовах зробити навчальний процес максимально комфортним та ефективним.
Фото: kmr.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-