На «Всеукраїнській школі онлайн» запрацював кабінет учителя — як користуватись

На «Всеукраїнській школі онлайн» запрацював кабінет учителя — як користуватись

Відео
Укрінформ
На платформі для організації дистанційного навчання «Всеукраїнська школа онлайн» запрацював Кабінет учителя. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Зазначається, що через власний онлайн-кабінет вчителі зможуть відстежувати прогрес у навчанні кожного учня, влаштовувати дискусії для обговорення окремих тем, створювати віртуальні класи та запрошувати учнів до перегляду курсів.

В майбутньому вчителі зможуть створювати на платформі власні курси.

Над «Всеукраїнською школою онлайн» спільно працюють Міністерство цифрової трансформації, Міністерство освіти і науки, Український інститут розвитку освіти та громадська спілка «Освіторія» за підтримки ЮНІСЕФ та Швейцарії в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE, який виконується Консорціумом ГО DOCCU та PH Zurich.

Читайте також: Мінцифри планує запустити застосунок для «Всеукраїнської школи онлайн»

Наразі на платформі зареєстровано 155 469 користувачів, серед яких майже 117 тисяч учнів, 32 тисячі вчителів та 7 тисяч інших слухачів. Платформою скористались 21 мільйон разів із більше ніж 100 країн світу.

Як повідомлялося, 11 грудня 2020 року Міністерство освіти та науки спільно з Українським інститутом розвитку освіти, Міністерством цифрової трансформації запустило національну освітню платформу Всеукраїнська школа онлайн для учнів 5-11 класів. Матеріали, розміщені на платформі, можуть бути використані як для дистанційного навчання, так і для занять безпосередньо у школі.

Читайте також: Уряд виділив майже 6,8 мільйона на «Всеукраїнську школу онлайн»

ВШО забезпечує учнів відеопоясненнями, конспектами, тестами та можливістю відстежити навчальний прогрес, а вчителів – необхідними методичними рекомендаціями та прикладами застосування сучасних освітніх технологій.

Фото: Мінцифри

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-