«Всі крапки над «і» розставлені»: Кличко повертає Поворозника у крісло свого заступника

«Всі крапки над «і» розставлені»: Кличко повертає Поворозника у крісло свого заступника

Укрінформ
Відсторонений від посади заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник повернеться до виконання своїх обов'язків.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це Київський міський голова Віталій Кличко сказав на засіданні Київради у четвер.

"До мене надійшла заява Миколи Поворозника про готовність приступити до виконання своїх обов'язків, зважаючи на інформацію зі Служби безпеки щодо процесуального статусу Поворозника... В доповіді Служби безпеки сказано, що перший заступник не є стороною чи учасником кримінального провадження", - прокоментував Кличко.

За його словами, досудове розслідування справи зараз завершено і матеріали направлені до суду. "На мою думку, всі крапки над "і" розставлені, і я буду приймати рішення, щоб людина поверталася до виконання своїх обов'язків", - сказав Кличко.

Читайте також: Кличко показав Разумкову, як працює система «Рада-4» у Київраді

Як повідомлялося, 14 квітня 2020 року з’явилася інформація, що у приміщеннях Київської міськдержадміністрації відбулися обшуки після того, як співробітники СБУ нібито задокументували вимагання першим заступником голови КМДА Миколою Поворозником неправомірної вигоди від представника компанії-забудовника.

Читайте також: Заступник голови КМДА сумнівається у добудові Дарницького мосту до кінця 2021 року

Згодом Поворозник відкинув всі звинувачення на свою адресу і заявив, що підозру йому не оголошували, і він є свідком у справі.

21 квітня 2020 року очільник КМДА Віталій Кличко повідомив, що відсторонив Поворозника на його прохання.

Згодом відсторонений від посади заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник подав заяву про поновлення.

Поворозник повідомив, що наразі не є стороною у жодному кримінальному провадженні і на підтвердження свої слів виклав у Фейсбуці відповідь від керівника слідчого управління СБУ у місті Києві Ігоря Хоменка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-