В авто іноземця на столичному Печерську знайшли два пістолети та набої

В авто іноземця на столичному Печерську знайшли два пістолети та набої

Фото, відео
Укрінформ
У Києві на Печерську з автомобіля іноземця правоохоронці вилучили пістолети.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція Києва.

Під час патрулювання Печерського району столиці працівники полку поліції особливого призначення № 1 помітили автомобіль «Мерседес» та біля нього чоловіка, який, побачивши правоохоронців, кинув під сусідній автомобіль предмет, схожий на пістолет. Для з’ясування обставин поліцейські зупинили незнайомця та викликали слідчо-оперативну групу.

Після огляду місця події працівники поліції вилучили предмет, схожий на пістолет ПМ, і набої до нього. Окрім того, під час перевірки транспортного засобу правоохоронці виявили у салоні ще один предмет, схожий на пістолет «Глок» з набоями.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився громадянин іншої держави, 1998 року народження.

За даним фактом слідчий відділ Печерського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до семи років.

Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Читайте також: У поліції викрили корупційну схему і закрили службу, що видавала дозволи на зброю

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці затримали 28-річного житомирянина, який продавав у Києві вогнепальну зброю та гранати. У правопорушника вилучили автомат Калашникова, два пістолети-кулемети "Скорпіон", близько 2000 набоїв до них, 10 гранат РГД-5 та Ф1, 400 доларів США та майже 30 тис. грн.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-