У київській мерії розповіли про харчування у школах під час карантину

У київській мерії розповіли про харчування у школах під час карантину

Фото
Укрінформ
У Києві на час дії карантинних обмежень змінився формат шкільного харчування.

Як передає Укрінформ, про це повідомив в.о. першого заступника голови КМДА Валентин Мондриївський у Фейсбуці.

«Останніми днями отримую невдоволення батьків про те, чим зараз харчуються діти... Той формат сніданків, який є зараз, вимушений і тимчасовий. Це не заміна гарячого харчування! Це сніданки, затверджені Держпродспоживслужбою, на час поки у країні діють карантинні обмеження», – зазначив Мондриївський.

Він додав, що після скасування дії карантинних обмежень у школах обов’язково повернуться до звичної моделі мультипрофільного харчування дітей, який передбачає декілька страв на вибір.

Читайте також: В Україні перевірять всі школи на дотримання карантину

Водночас Мондриївський заявив, що контроль за шкільним харчуванням на час пандемії буде посилений, а до підприємств, які харчують дітей, буде підвищена увага, «аби правила дотримувались, і діти не залишалися голодними».

У КМДА нагадали, що гарячі обіди для учнів старших класів і школярів, які перебувають у групах подовженого дня, лишається незмінним, проте - з урахуванням усіх протиепідемічних заходів.

Як повідомлялося, освітній процес 1 вересня розпочали 427 із 428 комунальних шкіл Києва, одна школа працюватиме дистанційно через захворювання на коронавірус серед вчителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-