Кличко назвав “топові” порушення карантину в столиці

Кличко назвав “топові” порушення карантину в столиці

Укрінформ
У Києві правоохоронці склали 622 адмінпротоколи щодо порушників карантинних заходів.

Про це під час брифінгу 9 квітня сказав мер Києва Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу

"Я вдячний киянам, які дотримуються обмежувальних заходів, і не ходять по місту без нагальної потреби. Але, на жаль, чимало й таких, хто ігнорує правила. І таких правоохоронці штрафують. На сьогодні правоохоронці склали вже 622 адмінпротоколи щодо порушників. З них, зокрема, 39 - за перебування в громадському місті без масок, 10 - за переміщення групою понад 2 людей, 20 - за відвідування парків та скверів, 6 - за відвідування спортивних майданчиків", - сказав Кличко.

Він також зазначив, що за порушення правил самоізоляції або обсервації в столиці склали 64 протоколи. За його словами, поліція перевірила дотримання режиму самоізоляції у 637 осіб.

"Контроль буде. Правил повинні дотримуватися всі. Бо в такому випадку це - питання здоров'я і життя кожного з вас", - додав Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, уряд з 6 квітня запровадив додаткові заходи із запобігання розповсюдженню коронавірусу. Зокрема, не можна перебувати в громадських місцях без засобів індивідуального захисту.

Читайте також: Мер Києва запевняє, що під час карантину не відключатимуть гарячу воду

Також заборонено переміщення групою більш як двоє осіб, крім випадків службової необхідності та супроводження осіб, які не досягли 14 років; відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності, спортивних та дитячих майданчиків.

Читайте також: У бюджет Києва уже стягнули майже 100 тисяч за порушення карантину - Кличко

Як повідомлялось, за даними МОЗ, в Україні станом на ранок 9 квітня було зафіксовано 1892 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них у Києві - 300.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-