Bolt та Uber готові безкоштовно перевозити медиків у Києві - Кличко

Bolt та Uber готові безкоштовно перевозити медиків у Києві - Кличко

Укрінформ
Служби таксі Bolt та Uber висловили готовність безкоштовно перевозити медичних працівників у столиці.

Про це на брифінгу 20 березня сказав мер Києва Віталій Кличко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Служби таксі Bolt та Uber висловили готовність безкоштовно перевозити медичних працівників, які їдуть на роботу та з роботи. Сьогодні міська влада опрацьовує з головними лікарями медзакладів механізм втілення цієї ініціативи. Я вдячний соціально відповідальному бізнесу за допомогу", - сказав Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, в Україні до 3 квітня запроваджено карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції Covid-19. В рамках заходів, зокрема, закрито навчальні заклади, заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Також зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

Читайте також: У Дніпрі запустили флешмоб “Підвези лікаря на роботу”

Станом на 10:00 20 березня в Україні 26 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 3 летальні. Зокрема, коронавірусна хвороба зафіксована: у Чернівецькій області - 15 випадків (1 летальний, 1 людина одужала), Житомирській області - 2 випадки (1 летальний), Київській області - 2 випадки, Донецькій області - 1 випадок, Дніпропетровській області - 2 випадки, Івано-Франківські області - 1 випадок (летальний), у м. Києві - 3 випадки.

Читайте також: Тести на коронавірус уже зробили 291 киянину

За даними МОЗ України, у світі станом на ранок 20 березня зареєстровано 244 523 випадки Covid-19, з них 10 030 закінчились смертю, водночас 86 031 особа одужала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-