Ще один заступник Кличка заявляє, що не планує йти у відставку

Ще один заступник Кличка заявляє, що не планує йти у відставку

Укрінформ
Заступник голови КМДА Олександр Спасибко не писатиме заяву про своє звільнення на прохання мера Києва Віталія Кличка.

Про це він повідомив у Facebook.

"Друзі, маю прокоментувати заяву голови КМДА Віталія Кличка щодо мого можливого звільнення. По-перше, заяву про звільнення писати не планував, не писав і в цих обставинах писати не буду", - повідомив він.

За його словами, минулого тижня голова КМДА дійсно звернувся до нього з проханням написати заяву про звільнення.

"Без пояснень чи нарікань на мою роботу. Як доросла досвідчена людина я не питав подробиць, але попросив час на роздуми і можливість знайти нову роботу та перевестись чи працевлаштуватись в іншому місці. І буквально ранком понеділка я про своє звільнення, як про вирішене вже питання, дізнаюсь з трансляції брифінгу керівника одночасно з усіма провідними ЗМІ країни. Я відверто шокований", - повідомив він.

Спасибко зазначив: зі ЗМІ йому стало відомо, що причиною його можливого звільнення стало неподолання ним гострих питань, пов'язаних з Генпланом міста.

"З березня 2019 року відповідальним за підготовку генерального плану до ухвалення є заступник голови КМДА В'ячеслав Непоп, і цю інформацію можна відслідкувати за протоколами доручень. Тобто за цією логікою звільнити необхідно іншого заступника. А я не хочу бути людиною, на яку покладають відповідальність за провали, які я не здійснював. В результаті ми отримали розпорядження №1677 від 20.09.2019, з якого бачимо, що контролювати департамент містобудування та архітектури та департамент земельних ресурсів буде інший заступник. Можливо перерозподіл сфер впливу і був основною метою всіх цих дій", - повідомив він.

Читайте також: Кличко попросив двох заступників написати заяви на звільнення

Як повідомлялося, Київський міський голова Віталій Кличко представив керуючого партнера інноваційного центру-містечка UNIT.City і колишнього керівника експоцентру ВДНГ Максима Бахматова як свого нового радника.

Водночас Кличко подякував заступникам голови КМДА Олександру Спасибку і Дмитру Давтяну за роботу і попросив написати їх заяви на звільнення.

Заступник голови КМДА Дмитро Давтян повідомив, що не писав заяву про звільнення з посади і не планує цього робити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-