Кличко попросив двох заступників написати заяви на звільнення

Кличко попросив двох заступників написати заяви на звільнення

Укрінформ
Київський міський голова Віталій Кличко представив керуючого партнера інноваційного центру-містечка UNIT.City і колишнього керівника експоцентру ВДНГ Максима Бахматова як свого нового радника.

Про це він заявив на пресконференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні ми оновлюємо команду для свіжих ідей, для більш ефективної роботи... Нам потрібно ефективніше, з новими силами, організувати роботу різних підрозділів міської влади і посилити наш напрямок боротьби з корупцією, генерування нових ідей для розвитку нашого міста. Мені приємно, що до нас приєднуються успішні, ефективні люди в різних сферах з досвідом втілення великих проєктів. Я радий представити Максима Бахматова. Він відомий як людина, яка, зокрема, вдихнула життя у ВДНГ і реалізовувала проект UNIT.Сity, яка запускала та розвивала проєкт RADARTECH, націлений на пошук стартапів, розвиток корпоративних інновацій", - сказав Кличко.

Читайте також: Кличко назвав головних суперників на майбутніх виборах мера Києва

За словами Кличка, новий радник опікуватиметься впровадженням інформаційних технологій в управління містом, питаннями інвестиційної діяльності, регуляторної політики, містобудування і архітектури.

"Він тепер є моїм радником, а практично – одним із заступників з широкими повноваженнями і серйозними завданнями», – уточнив міський голова, додавши, що призначення Бахматова на посаду його заступника має затвердити Кабінет міністрів.

Водночас, Кличко подякував заступникам голови КМДА Олександру Спасибку і Дмитру Давтяну за роботу і попросив написати їх заяви на звільнення.

"Зараз обов'язки перерозподілені між іншими заступниками, частина відповідальності лежить на Максимі Бахматові, і зараз ми подаємо документи до Кабміну. Зараз, що я можу, це призначити Бахматова радником, а далі вже будуть інші кроки. Я як голова КМДА не можу призначити чи звільняти заступників без погодження Кабміну", - пояснив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-