У неділю в столичному Гідропарку проведуть пікнік

У неділю в столичному Гідропарку проведуть пікнік "Масляна"

Укрінформ
У столичному Гідропарку в неділю, 10 березня, для сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, влаштують весняний пікнік «Масляна».

Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"10 березня із 11:00 до 14:00 у Гідропарку (о. Долобецький) триватиме весняний пікнік «Масляна» для сімей, які опинились у складних життєвих обставинах – клієнтів Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як фестивалі допомагають громадам створити власні бренди

Учасників свята очікує ігрова розважальна програма «Весняні забави», конкурси, квести, мотузкова смуга «Весняний екстрим», майстер-класи із в’язання вузлів, надання першої медичної допомоги тощо.

Діти та їхні батьки під час станційних ігор та вікторин зможуть більше дізнатися про старовинні традиції святкування Масляної, а також скуштувати млинців. Наприкінці свята за традицією відбудеться спалення опудала – «Чучеліни».

Організували свято Київський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (КМЦСССДМ), Київський міський палац дітей та юнацтва, Київський міський осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організацій «Національна Організація Скаутів України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-