Знайшли хуліганів, які закидали камінням електричку в Києві

Знайшли хуліганів, які закидали камінням електричку в Києві

Укрінформ
У Києві викрили двох чоловіків, які влітку зупинили столичну електричку та закидали камінням людей.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

“За результатами проведення комплексу слідчих та негласних слідчих дій викрито вандалів, які 31 липня 2018 року силоміць зупинили електричку між станціями Сирець та Вишгородська, розмалювали вагони та закидали людей камінням”, - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, зловмисниками виявилися 20-24 річні жителі міста Київ.

Читайте також: Швидкісна залізниця: стало відомо, як назвуть станцію у “Борисполі”

Зазначається, що 14 листопада за результатами проведення 7 обшуків за місцем проживання вандалів виявлено та вилучено балаклави, балони з фарбою, запчастини від електрички, речовини, схожі на наркотичні засоби, рукавички, відеокамери та інші речові докази.

На даний час вже трьом особам оголошено підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб, із застосуванням предметів заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Триває активна робота з встановлення інших учасників злочину, поінформували в прокуратурі, додавши, що за вчинене молодикам загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Як повідомлялося, 31 липня у Києві невідомі зупинили міську електричку, розмалювали вагони й закидали камінням.

Вони протримали електричку між станціями майже півгодини. Крім того, коли пасажири почали робити хуліганам зауваження, в них полетіли каміння та був застосований сльозогінний газ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-