Аварію на Шота Руставелі ліквідували, однак знайшли ще одну небезпечну ділянку

Аварію на Шота Руставелі ліквідували, однак знайшли ще одну небезпечну ділянку

Укрінформ
Аварію на перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського в центрі Києва, де у вівторок стався порив труби з гарячою водою, вже ліквідували, однак виявили ще одне пошкодження на тепломережі.

Про це на брифінгу сказав заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора була резонансна аварія на тепломережі. Роботи з ліквідації завершені, однак знайдено поряд на цій же трубі ділянку аварійно небезпечну, і зараз ми будемо міняти ще частину трубопроводу, для того щоб закривати це місце з повною впевненістю подальшої нормальної роботи цієї ділянки тепломережі", - заявив Пантелеєв.

Він наголосив, що питання заміни зношених мереж є одним із пріоритетних для міста.

Так, за його словами, столична влада планує виділити у наступному році на модернізацію тепломереж міста близько 500 млн грн.

Читайте також: Комунальники обіцяють "підлатати" тепломережу на Саксаганського за добу

"Ми після повернення енергетичного комплексу в місто вже розпочали заміну, і вже 24 кілометри тепломереж ми замінили тільки за осінь. На наступний рік ми плануємо спрямувати близько 500 мільйонів гривень саме на модернізацію теплоенергетичного господарства міста", - додав Пантелеєв.

Як повідомляв Укрінформ, в Києві у вівторок сталася аварія на тепломережі, вулицю Шота Руставелі залило окропом. Також через аварію на вулиці утворилася яма, в яку провалився автомобіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-