Комунальники обіцяють

Комунальники обіцяють "підлатати" тепломережу на Саксаганського за добу

Укрінформ
"Київтеплоенерго" планує ліквідувати пошкодження на Саксаганського за добу, а зараз дійснює перепідключення будинків, щоб не залишати людей без послуг.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Зараз "Київтеплоенерго" здійснює перепідключення будинків, щоб не залишати людей без послуг. Як тільки кран евакуює авто, що потрапило у зону пошкодження, комунальники приступлять до ліквідації пошкодження. На ці роботи піде максимум доба", – пояснив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Зазначається, що на перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського триває ліквідація аварії. Пошкодження теплової мережі спричинило провал асфальтного покриття, у зону пошкодження потрапило авто. На місці працюють комунальне підприємство "Київтеплоенерго", столичні рятувальники, поліція.

Читайте також: У центрі Києва - аварія на тепломережі, вулицю залило окропом

Як повідомляв Укрінформ, на місце аварії на вул. Шота Руставелі, де прорвало трубу, виїхали дві аварійні бригади КП "Київтеплоенерго". Пошкодження на трубопроводі діаметром 400 мм на перетині вулиць Шота Руставелі та Саксаганського. Постраждалих немає", - сказала Грамотна.

У Києві у вівторок сталася аварія на тепломережі, вулицю Шота Руставелі залило окропом. Під час прориву один автомобіль фактично провалився під землю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-