Будівництво метро на Троєщину: китайці затвердили технічну документацію

Будівництво метро на Троєщину: китайці затвердили технічну документацію

Укрінформ
Київ отримав від China Railway International Group офіційний лист-підтвердження про завершення попереднього техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) проекту будівництва четвертої гілки метро.

Про це поінформував заступник голови КМДА Дмитро Давтян, повідомляє прес-служба столичної адміністрації

«Рух у напрямку метро - сьогодні разом із представниками української делегації зустрівся з керівництвом China Railway International Group. Від голови правління компанії отримав офіційний лист, яким офіційно підтверджено завершення попереднього техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) проекту будівництва четвертої гілки метро. Крім того, під час зустрічі передали і, власне, пре-ТЕО. Цим кроком обидві сторони - Київ та Китай - офіційно підкреслюють намір зробити мрію про четверту гілку метро реальністю», - зазначив Давтян.

Як повідомлялось, мер Києва Віталій Кличко та заступник голови правління China Pacific Construction Group Го Уін підписали угоду про співпрацю щодо реалізації проекту з будівництва четвертої лінії метро у Києві.

Читайте також: Мобільний додаток Kyiv City Guide отримав міжнародну відзнаку

Угода між КМДА та китайським консорціумом, до якого входять компанії China Railway International Group Co., Ltd. та China Pacific Construction Group with China Railway International Group Co. Ltd, передбачає створення робочої групи з українських та китайських спеціалістів, яка розробить оптимальні технічні та фінансові рішення для реалізації проекту.

Фото: прес-служба КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-