Мобільний додаток Kyiv City Guide отримав міжнародну відзнаку

Мобільний додаток Kyiv City Guide отримав міжнародну відзнаку

Укрінформ
Мобільний додаток Kyiv City Guide отримав високу оцінку «highly commended» на церемонії вручення Міжнародної туристичної премії за 2018 рік у Лондоні.

Як повідомив начальник Управління туризму та промоцій КМДА Антон Тараненко, у номінації «Найбільш інноваційне використання технології у межах місця призначення» брали участь шість проектів і «золото» виборола компанія Google, інформує прес-служба КМДА

«Мобільний додаток Kyiv City Guide (Київський міський гід) отримав високу оцінку «highly commended» («наполегливо рекомендуємо») на церемонії вручення Міжнародної туристичної премії за 2018 рік у Лондоні», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мобільний додаток, розроблений за підтримки Управління туризму та промоцій КМДА, був схвалений журі і відзначений як високотехнологічний та сучасний продукт, рекомендований до використання.

«Участь у престижних туристичних конкурсах дозволяє Києву не тільки широко представити свої технологічні досягнення та креативні проекти, але і популяризувати нашу столицю як місто, привабливе і зручне для туристів», - зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Вячеслав Непоп.

У Київраді повідомляють, що додаток «Київський міський гід» - це мобільна програма, яка допоможе відвідати найвідоміші місця столиці у зручний для туриста час. Додаток включає у себе як туристичні маршрути повного дня, так і тематичні маршрути, що тривають від 1 до 3 годин. Аудіосупровід від професійних гідів доступний двома мовами: українською та англійською.

Читайте також: Туристичний Київ високо оцінили в Лондоні

Поінформовано, що унікальною особливістю додатку є можливість створювати свій власний маршрут. Турист може робити знімки, ділитися ними з друзями, залишати коментарі, позначати на карті місця, відстежувати події у місті за допомогою календаря подій. Додаток працює також офлайн. Окрім того, цю програму можна використовувати для виклику таксі.

На сьогодні мобільний додаток має вже 10 тис. завантажень.

Фото:Facebook Управління туризму КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-