Глава київської поліції розказав, як забезпечують правопорядок

Глава київської поліції розказав, як забезпечують правопорядок

Фото
Укрінформ
У столиці несуть службу 6 тисяч правоохоронців, які забезпечуватимуть правопорядок із самого ранку і до завершення всіх святкових заходів.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, інформує прес-служба відомства.

«Ми будемо забезпечувати правопорядок під час святкового параду, проведення всіх масових заходів, концерту, футбольного матчу. Поліція готова працювати, щоб свято пройшло спокійно і без ексцесів», - сказав Крищенко.

Поліція працює із п’ятої ранку. Вибухотехніки та кінологи перевірили локації, де будуть проходити акції.

Правопорядок у Києві забезпечують шість тисяч силовиків / Фото: kyiv.npu.gov.ua

«Дякуємо, що кияни та гості столиці із розумінням ставляться до поверхневих перевірок, у тому числі на фільтраційних центрах на вході до місць проведення заходів. Адже це робиться задля безпеки, оскільки у державі залишається терористична загроза. Поліція працює, щоб свято пройшло спокійно, без порушень правопорядку, щоб ніщо не заважало громадянам відзначати День Незалежності України», - наголосив Крищенко.

Читайте також: У Києві - парад військ до Дня Незалежності

Як повідомлялося, 24 серпня Україна відзначає 27-у річницю незалежності. З нагоди свята на Майдані Незалежності у столиці відбудеться парад військ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-