У Києві шахрай у своєму

У Києві шахрай у своєму "пункті обміну" ошукав людей на $165 тисяч

Укрінформ
Київською місцевою прокуратурою № 10 повністю доведено вину валютного шахрая, який заволодів коштами громадян на суму 165 000 доларів США.

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Київ.

"За підтримання державного обвинувачення Київською місцевою прокуратурою № 10 у ході судового розгляду повністю доведено вину валютного шахрая, який шляхом обману заволодів грошовими коштами громадян на загальну суму 165 000 доларів США.

Встановлено, що у період з грудня 2015 року по лютий 2016 року обвинувачений, використовуючи завідомо підроблені документи, орендував приміщення на території міста Києва, що були оснащенні двома входами, та переобладнував їх у імпровізовані пункти обміну валют. Надалі, щоб заманити потенційних клієнтів, зловмисник викладав в Інтернет оголошення щодо обміну валюти за привабливим курсом", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у подальшому, отримавши від клієнта грошові кошти для обміну, зловмисник блокував магнітний замок у приміщенні та з грошовими коштами покидав місце злочину через запасний вихід.

Читайте також: На Київщині невідомі підірвали банкомат

Працівники Шевченківського УП ГУНП у м. Києві затримали зловмисника у березні 2016 року у м. Харкові.

За наслідками судового розгляду прокурором повністю доведено вину шахрая у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358, ч. 5 ст. 27 ч. 1 ст. 358 КК України.

Вироком Шевченківського районного суду м. Києва від 30.07.2018 чоловіку призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Обраний зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою суд залишив у силі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-