Столичні копи затримали чоловіка з вкраденим електрокабелем

Столичні копи затримали чоловіка з вкраденим електрокабелем

Фото
Укрінформ
У столиці правоохоронці затримали чоловіка, який з підвального приміщення архітектурного об'єкта у Маріїнському парку відрізав 20 метрів мідного електрокабелю та мав намір здати його до пункту металобрухту.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Під час несення служби на території міста автопатруль звернув увагу на чоловіка, який ніс в руках відрізаний кабель. Він пояснив, що знайшов дріт на смітнику біля Маріїнського парку. Чоловіка доставили до Печерського управління поліції, аби перевірити інформацію", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що невдовзі з відповідною заявою про викрадений кабель до поліції звернулася адміністрація архітектурного об'єкта.

Дільничні офіцери з’ясували, що 35-річний киянин з підвального приміщення зазначеного об'єкта відрізав 20 метрів мідного електрокабелю.  Сума збитку наразі встановлюється.

Читайте також: У Києві затримали зловмисника, який “обрізав урядовий зв'язок”

Затриманий правопорушник зізнався у вчиненні крадіжки: раніше чоловік проблем із законом не мав.

Слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігуранта відпущено під особисте зобов’язання. Йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-