У Києві затримали зловмисника, який “обрізав урядовий зв'язок”

У Києві затримали зловмисника, який “обрізав урядовий зв'язок”

Укрінформ
Правоохоронці затримали мешканця Київщини, який відрізав понад 30 метрів кабелю урядового зв'язку.

Про це повідомляє прес-служба Поліції Києва.

"Після того, як мешканець Київщини відрізав понад 30 метрів кабелю урядового зв'язку, його впіймали столичні правоохоронці, які оперативно відреагували на виклик", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що неподалік від мосту у Печерському районі столиці чоловік відрізав кабель. Завдяки оперативному реагуванню столичних правоохоронців зловмисника затримали на місці скоєння злочину. 

Ним виявився 31-річний мешканець Київської області, який раніше потрапляв у поле зору поліцейських за зберігання наркотиків. Слідству чоловік повідомив, що під час скоєння крадіжки він зупинив автомобіль та домовився з двома чоловіка перевезти електрокабель. Однак через деякий час двоє незнайомців поїхали, а крадія оперативно впіймали правоохоронці. Зловмисник додав, що відрізав кабель спеціальними ножицями для металу.

Читайте також: Киян попереджають про зміни в роботі підземки

За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Фігурантові загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-