У Києві поліцейські прострелили ногу молодику, який напав на них із ножем

У Києві поліцейські прострелили ногу молодику, який напав на них із ножем

Укрінформ
У неділю, 8 липня, у Києва поліція влаштувала погоню зі стріляниною за підозрілим чоловіком. Як виявилось згодом, чоловік перебував у розшуку.

Про це інформує прес-служба Нацполіції у Києві.

"Сьогодні опівдні на проспекті Героїв Сталінграда піший патруль помітив підозрілого громадянина. Чоловік поводився знервовано й різко змінив напрямок руху, коли побачив інспекторів. Охоронці порядку зупинили невідомого й під час перевірки з'ясували, що він перебуває у розшуку. Якоїсь миті громадянин різко рушив з місця і почав втікати", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, інспекторам вдалося наздогнали чоловіка. Він поводився агресивно та дістав із кишені ножа. Спочатку чоловік приставив його собі до горла і погрожував порізати себе. Потім громадянин знову кинувся бігти.

За словами поліцейських, дорогою чоловік намагався схопити жінку та взяти її у заручники, однак йому це не вдалося – вона зачинилася у магазині поряд.

Читайте також: Убивство поліцейського в Києві: підозрюваного арештували без права застави

Врешті патрульні загнали чоловіка у глухий кут. Коли він зрозумів, що втікати нікуди – почав кидатися на патрульних з ножем. Правоохоронці спочатку декілька разів вистрілили у повітря, проте, це ніяк не подіяло на зловмисника. Коли ж він вкотре накинувся на інспекторів зі своїм ножем, їм довелось застосувати табельну зброю.

Один із інспекторів поранив цього чоловіка в ногу. Так порушника вдалося затримати. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-