Убивство поліцейського в Києві: підозрюваного арештували без права застави

Убивство поліцейського в Києві: підозрюваного арештували без права застави

Укрінформ
Шевченківський районний суд столиці обрав підозрюваному у вбивстві підполковника поліції запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

Про це повідомляє офіційний сайт Нацполіції.

“Шевченківський районний суд у м. Києві обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, без права внесення застави на 60 діб”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що заарештованому, який обгрунтовано підозрюється у вбивстві співробітника Нацполіції Дмитра Глушака, правоохоронці інкримінують підозру за ст. 115 ч. 2 пункт 6 КК України (Умисне вбивство, скоєне  з корисливих мотивів), та ч. 4 ст. 187 КК України (Розбій, спрямований на заволодіння майном, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Читайте також: Підозрюваного у вбивстві київського копа затримали, він має п’ять судимостей

Як повідомлялося, у п'ятницю, 6 липня, зловмисника було затримано, раніше сьогодні йому було оголошено про підозру.

Було встановлено, що в кінці червня зловмисник, який вже був неодноразово судимий за тяжкі корисливі злочини, через мережу Інтернет знайшов оголошення потерпілого щодо продажу золотого ланцюжка та домовився про зустріч.

Під час зустрічі, сівши в автомобіль на заднє сидіння, підозрюваний здійснив у потерпілого два постріли з вогнепальної зброї, після чого заволодів його речами, а саме золотим ланцюжком та мобільним телефоном, та зник з місця події.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-