Сьогодні на Співочому полі відкриється квітковий «Світ велетнів»

Сьогодні на Співочому полі відкриється квітковий «Світ велетнів»

Укрінформ
На Співочому полі Печерського ландшафтного парку в Києві у п'ятницю, 15 червня, відкриється літня квіткова виставка «Світ велетнів».

Про це інформує прес-служба КМДА, із посиланням на комунальне об'єднання «Київзеленбуд».

Зазначається, що відкриття виставки за адресою вул. Лаврська, 33 відбудеться о 12.00.

«Із 200 тисяч квітів дизайнери створили неймовірні гігантські інсталяції. Відвідувачі зможуть себе відчути гостями будинку велетнів, адже в експозиції - звичайні предмети побуту гігантської людини: від величезної палітри з фарбами до губної помади небаченого розміру», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Львові відкриється виставка арт-об’єктів із вторсировини

Окрім того, на киян та гостей міста чекатимуть найдовша всесезонна тюбінг-гірка у 70 м, святкові заходи, дитячий парк атракціонів, перший та найбільший у центрі Києва мотузковий парк, кінотеатр під відкритим небом, ярмарок виробів ручної роботи, пікніки та багато іншого. Усі бажаючі зможуть зробити на пам'ять яскраві фото на фоні солодощів величезних розмірів.

Також повідомляється, що участь у відкритті візьмуть начальник управління екології та природних ресурсів Андрій Мальований та в. о. генерального директора КО «Київзеленбуд» Наталія Бєлоусова.

Час роботи у день відкриття - 15 червня: з 12:00 до 21:00, а у період з 16 червня до 15 липня: з 9:00 до 21:00, без вихідних.

Дорослий квиток коштує 50 гривень, дитячий – 25 гривень. Для дітей до 7 років, пенсіонерів, учасників АТО, інвалідів 1 та 2 групи та учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – вхід безкоштовний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-