Кличко пояснив труднощі з пересуванням Києвом підготовкою до

Кличко пояснив труднощі з пересуванням Києвом підготовкою до "великого футболу"

Укрінформ
Столична влада звернулася до Антимонопольного комітету відносно тих готелів, які у декілька разів підвищили ціни на проживання на момент проведення у Києві фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, повідомляє прес-служба столичної влади.

Мер Києва висловив вдячність усім киянам, які готові прийняти у себе вболівальників.

"Я вдячний киянам, які безкоштовно пропонують житло, щоб гості Києва розмістилися. Але також хочу наголосити, що ми звернулися до Антимонопольного комітету відносно тих готелів, які у декілька разів підвищили ціни на проживання. І зараз очікуємо на відповідь АМКУ", - наголосив Кличко.

Він зазначив, що Київ продовжує активну підготовку до проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА. І саме з цим пов'язані певні труднощі щодо пересування містом.

Він наголосив, що через низку організаційних заходів вже обмежено рух центром столиці.

"Ми повідомляємо на офіційному сайті міської адміністрації, яким чином краще об’їхати перекриті вулиці, щоб не стояти у заторах", – сказав Кличко.

Мер підкреслив, що Київ очікує на приїзд близько 100 тисяч гостей і зараз у місті облаштовують фан-зони.

"Ми маємо забезпечити комфорт і безпеку тих, хто перебуватиме у фан-зонах, одну з яких зараз облаштовують на Хрещатику", – додав міський голова.

Мер Києва підкреслив, що завдання столичної влади – зробити все, щоб кожен, хто приїхав до Києва, від’їжджав із нього з позитивними враженнями та мав бажання повернутися до української столиці.

Читайте також: Футбольний ажіотаж: АМКУ перевірить захмарні ціни у готелях Києва

Як повідомляв Укрінформ, фінал Ліги чемпіонів УЄФА проходитиме у Києві з 21 по 28 травня.

Команди-учасники фінального поєдинку Ліги чемпіонів УЄФА мадридський футбольний клуб "Реал" і англійський "Ліверпуль" прибудуть до столиці України в один день – 24 травня. Традиційні передматчеві події на НСК "Олімпійський" пройдуть 25 травня. Вирішальний матч відбудеться 26 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-