Футбольний ажіотаж: АМКУ перевірить захмарні ціни у готелях Києва

Футбольний ажіотаж: АМКУ перевірить захмарні ціни у готелях Києва

Укрінформ
Антимонопольний комітет розпочав офіційний моніторинг ринку надання готельних послуг у Києві на період проведення фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це повідомив голова Київського обласного територіального відділення АМК Олексій Хмельницький на своїй сторінці у Facebook.

"Чесна конкуренція повинна давати можливості, а не створювати перепони. Через ажіотаж, спричинений повідомленнями про підняття цін готелів на період проведення фіналу Ліги чемпіонів, Київське територіальне відділення АМКУ розпочало офіційний моніторинг ринку надання готельних послуг в Києві. Станом на зараз дуже рано говорити про можливу змову чи навіть відкриття справи - інформації недостатньо", - написав Хмельницький.

Він висловив сподівання, що ціни стабілізуються завдяки ринковим механізмам, адже попит рухає не лише ціною, але і пропозицією.

Читайте також: "Укрзалізниця" пропонує вболівальникам ЛЧ УЄФА "лоукост номери"

"Підняття цін під час спортивних подій - звичайна практика для ринкових відносин, але підняття на сотні відсотків - ненормальна ситуація. Повторюсь, офіційно позицію АМКУ заявити зможемо лише трохи згодом, але розбиратися в ситуації почали вже", - зауважив Хмельницький.

Як повідомляв Укрінформ, фінальний поєдинок Ліги чемпіонів УЄФА "Ліверпуль" (Англія) - "Реал" (Іспанія) пройде на НСК "Олімпійський" 26 травня. Двома днями раніше на іншій київській арені - стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського - відбудеться фінал жіночої Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться німецький "Вольфсбург" та французький "Ліон".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-