"Укрзалізниця" пропонує вболівальникам ЛЧ УЄФА "лоукост номери"

Укрінформ
Вболівальники Ліги чемпіонів УЄФА, які приїдуть до Києва 26 травня на матч за участю англійського «Ліверпуля» та іспанського «Реала», можуть орендувати кімнати відпочинку залізничної станції Київ-Пасажирський без націнки.

Про це повідомляється на сайті "Укрзалізниці".

В інформації зазначається, що кімнатах відпочинку станції Київ-Пасажирський завчасного бронювання немає, а вартість номерів не змінюється. Тому ті іноземці, які, приїхавши до Києва, захочуть орендувати кімнати відпочинку на вокзалі, зможуть суттєво зекономити.

"Умови проживання у номерах на Південному та Західному вокзалах столиці цілком прийнятні. У них зроблений якісний ремонт, є душова кімната, туалет, телевізор і холодильник. Також є і двокімнатні номери. Вартість проживання у них становить 200—700 грн залежно від облаштування", - повідомляє сайт.

«Ми поселяємо гостей щодня о 12 год., — розповідає завідуюча сервісним центром Південного вокзалу у Києві Тетяна Талько. — Якщо будуть вільні місця, то, звичайно, фанатів з радістю приймемо».

Подорожуючі, які приїхали з домашніми тваринами, також можуть зупинитися в кімнатах відпочинку на вокзалі.

«Ми дозволяємо поселятись у нас тим людям, котрі подорожують з домашніми улюбленцями. Проте вони мають надати необхідні довідки від ветеринарів і слідкувати, аби тварина не заважала іншим гостям», — розповідає Тетяна Талько.

Читайте також: "Укрзалізниця" запровадить додаткові поїзди під час фіналу ЛЧ УЄФА в Києві

Вона також зазначила, що оплатити проживання можна або готівкою, або платіжною карткою.

Наразі, за три тижні до видовищного матчу, готелі вже підняли ціни втричі — деякі номери пропонують по 100 тис. грн (3200 євро) за добу. Так само збільшилась і вартість добової оренди квартир у центрі Києва, принаймні на день фіналу Ліги чемпіонів. Тим не менш, лоукост варіанти залишилися, підкреслюють в "Укрзалізниці".

Як повідомлялося, фінальний поєдинок Ліги чемпіонів УЄФА "Ліверпуль" (Англія) - "Реал" (Іспанія) пройде на НСК "Олімпійський" 26 травня. Двома днями раніше на іншій київській арені - стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського - відбудеться фінал жіночої Ліги чемпіонів, у якому зустрінуться німецький "Вольфсбург" та французький "Ліон".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-