Футбольний ажіотаж: Порошенко обіцяє поселити у себе деяких гостей фіналу ЛЧ

Футбольний ажіотаж: Порошенко обіцяє поселити у себе деяких гостей фіналу ЛЧ

Відео
Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що у готелях Києва наразі вже немає вільних місць на час проведення Ліги чемпіонів 2018 року з футболу, та пообіцяв поселити деяких гостей у себе вдома.

Про це він розповів заявив під час зустрічі з  виконавчим директором УЄФА Events SA Мартіном Калленом, відеотрансляція якої велася на сторінці глави держави у Facebook.

"На сьогодні не можна знайти жодного місця в готелі. Хочу сказати, що деяких гостей я селитиму у себе вдома. Такий рівень ажіотажу, такий рівень популярності", - зазначив Порошенко.

Президент запевнив, що Україна дуже серйозно підійшла до підготовки прийняття фінальних матчів Ліги чемпіонів, і висловив сподівання, що ці матчі у Києві стануть "справжнім футбольним дивом".

"Хотів би подякувати УЄФА за дуже ефективну координацію і кооперацію з українською владою для того, щоб футбольне свято Києва, футбольне свято України і футбольне свято Європи стало можливим", - зауважив глава держави.

Він додав, що проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві є "дуже символічним" у час, коли Україна проводить реформи та боронить свою незалежність і територіальну цілісність.

Водночас Президент нагадав, що на підготовку відповідних об’єктів до чемпіонату Україна витратила більше 100 млн гривень.

Читайте також: В АП запевнили, що Україна готова прийняти фінальні матчі Ліги чемпіонів УЄФА

У свою чергу виконавчий директор УЄФА Events SA Мартін Каллен підкреслив, що УЄФА та спонсори дуже задоволені тим рівнем співробітництва, який відчували протягом 12 місяців підготовки до фіналу. За його словами, наразі ця підготовка на "дуже висковому рівні, хоча ще й лишилося вирішити "певні моменти".

"Я впевнений, що цей фінал ще дуже довго будуть пам’ятати", - сказав він.

Як відомо, 24 травня відбудеться фінальний матч жіночої Ліги чемпіонів між німецьким "Вольфсбургом" та французьким "Ліоном" на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського.

26 травня на НСК "Олімпійський" у Києві відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів 2018 року з футболу. У фіналі почесний трофей розіграють іспанський "Реал" та англійський "Ліверпуль".

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-